Manka Care-sterilizacija Valjak&Pouch ručno Термоуплотнительная stroj stomatološka/Klinici/bolnici / laboratorijska strojevi za pakiranje/Sella II

kn2 303.21

Dodaj u listu želja

Alati i pribor

Opis proizvoda


Manka Care-sterilizacija Valjak&Pouch ručno Термоуплотнительная stroj stomatološka/Klinici/bolnici / laboratorijska strojevi za pakiranje/Sella II

Sella II je dizajniran za brtvljenje omotnica za parnu sterilizaciju. Strogo slijedite upute i upute proizvođača vašeg paketa relativno njihovu pravilnu upotrebu, oprez, spremanje i pohranu.

Pažnja! Budući da sredstvo za brtvljenje radi na visokim temperaturama, budite oprezni, da se slučajno ne diraj ga najtoplijeg mjesta. Nož je vrlo oštar, i da biste izbjegli nezgode, morate biti oprezni pri rukovanju s njima.

a) upute uključite kabel za napajanje u priključak za napajanje koji se nalazi na stražnjoj strani brtve, provjerite odgovara li napon vaše opreme naponu lokalne električne mreže. Uključite gumu s pomoću prekidača za napajanje na poleđini i podesite temperaturu brtvljenje pomoću selektor temperature na njegovoj desnoj strani u skladu s debelim герметизируемого materijala. Kada zelena led isključi (oko 2 minute), sredstvo za brtvljenje će biti spreman za korištenje. Stavite rolu na držač. Početak role mora biti umetnut kroz stražnju stranu između прижимным palicom i o-stožer je uvijek papir okrenut prema dolje (strana otpora) i plastične prema gore (neposredno ispod gornje прижимным stožer). Povucite polugu za brtvljenje na operatora i lagano pritisnite na njega, dok on će biti blokiran. Visoki krvni tlak može dovesti do loma poluge za brtvljenje, i ova vrsta oštećenja nisu pokrivena jamstvom . Vrijeme normalnog tlaka (oko 4 sekunde) mora se kontrolirati ručno od strane korisnika. Napomena: ako je temperatura sabijanja preniska ili previsoka, a zatim brtvljenje može biti neučinkovit (koverte mogu staviti na području pečata kada ih вытягивании ili eksplicitno biti loše zatvoreni). Da biste to ispravili, podesite timer ispravno. Nakon podešavanja nema potrebe za obavljanje bilo kakve druge prilagodbe za nastavak brtvljenje. Rezati paketi, još uvijek s zaključane ruku, povucite nož s jedne strane na drugu, podignite ruku brtvljenje i uklonite koverte. Napomena: ako polako povucite ručku noža, papir može смяться, i rezanje će biti nedovoljna. Da bi ga više točno, brzo povucite ručicu noža. Ako je potrebno, pomaknite rezna oštrica nekoliko puta.

B) Napomene držite platformu brtvljenje uvijek čist. Nakupljanje otpada na području zaptivne će dovesti do smanjenja životnog ciklusa otpora i izolacijskog materijala. Za učinkovito čišćenje pričekajte dok brtvena zona ohladi, a za to koristite krpu blago natopljenu alkoholom. Ako je donja traka izolacijskog materijala iscrpljen, temperaturi, može doći do oštećenja i otpor može biti oštećen. Na taj način svaki put, kada je otpor zamijenjen, molimo vas, provjerite i ljepljivu traku materijala i zamijenite ga ako je ona istrošena. Ako je potrebno zamijeniti otpor ili osigurač, upotrijebite samo one koje imaju iste tehničke karakteristike kao i originalni dijelovi. Kada paket alata zaštitite one koje imaju rezanje i прокалывающие stopice, vunom ili gazom, kako bi se izbjeglo jaz paketa. Stavite zapečaćene koverte sa alatima u autoklavu. Pročitajte upute proizvođača vašeg autoklav u vezi izgleda ambalaže i ciklusa sterilizacije. Prilikom održavanja ili čišćenja opreme, iskopčajte kabel za napajanje iz zidne utičnice.

c) tehnički parametri

Sella II

Potrošnja snage

Izmjenična struja 110/220 U 50/60 Hz

Vrijeme predgrijavanja

2-3 minuta

Izlazna snaga

100 W

Zadržavanje topline

DA

Širina pečata

12 mm

Dimenzije (W * L * H)

46*36*17 cm

Dužina brtve

30 cm

Bruto težina

10 kg

Pregled Proizvoda


Trenutno nema recenzija korisnika.

Napiši recenziju

Dodatne informacije


Pakiranje Veličina 73cm x 43cm x 28cm (28.74in x 16.93in x 11.02in)
Tip Bloka komad
Težina Pakiranja 10.0kg (22.05lb.)
Broj Modela Briga Za Манькой
NETO TEŽINA 10000 g
Tip Elementa Setovi Toaletne Potrepštine

Povezani proizvodi