U jezgri 1800mAh 803448 3.7 V polimer baterija 753448 zvučnik telefon trening točka čitanje stroj, punjiva li-ion ćelija

kn100.10

Dodaj u listu želja

Baterije

Opis proizvoda


Dobrodošli u naš dućan, Ako vam je potrebna rezervacija najma p, hvala! Savjeti: Pozdrav, prijatelj, molimo vas, imajte na umu, ako um ne kupuje, nadam se da možete razumjeti, Hvala! 1. Prije kupnje, molimo vas da potvrdite svoj auto, treba li podržati ovaj model batteryBattery sizeas dok odgovarajuće veličine može. 2. bateriju od 3,7 u-4,2 su normalne veličine baterije, a kapacitet je raspon nesigurnosti, ali možemo pronaći odgovarajući za vas. 3. većina tipova baterija ne sprejom baterija ModelVoltageCapacityetc., nema malo kutije, sigurno pakiran u bubbly torbu. 4. prikazane slike nisu stvarni proizvod i namijenjeni su samo za vašu referencu. 5. ako se ovaj proizvod s tanjura, molimo, ne zaboravite reći nam koji nožica želite da biste poslali smo Vam proizvod bez priključka. Značajke: 1. 100% novi brand. 2.Visoka kvaliteta i veliki kapacitet. 3. ugrađena zaštita sheme PCM kako bi se spriječilo prekomjerno punjenje ili pretjeranog pražnjenja. 4. paket uključuje: 1 X kom litij-polimer baterija baterija baterija baterija baterija. Aplikacije 1. Baterija je opremljena zaštitnom pločom, koja ima funkciju sprječavanja prekomjernog punjenja, pretjeranog pražnjenja, preopterećenja, kratkog spoja i tako dalje 2. Ovaj proizvod se uglavnom odnosi na MP3 MP4 MP5 Navigator GPS PSP Bluetooth Igračke DVR Speaker Microphone Recorder Mobile Phone Emergency Power Supply Tablet PC Cell Phone, PDA CAMERA Power Bank DVD EVD Smart Watches E-books Notebook Abc Electronic Cigareta i drugim elektronskim uređajima.

Pohranite u trezor

"Srijeda skladištenje baterija mora biti čista, suha, ventilirani kupaonicom, izbjegavati kontakt s agresivnim tvarima, biti daleko od plamena i izvora topline. Pod normalnim uvjetima skladištenja ne više od 3 mjeseca temperatura okoline dopušta raspon -20 ° do 40 ° C ne više od 6 mjeseci temperatura skladištenja za prihvatljivog raspona temperatura okoline -20 ° do 35 ° C, jelovnik za poseban program proizvoda sa specifikacijama proizvoda, utvrđenim u prihvatljivom rasponu, moraju biti mjerodavna. Najbolja temperatura okoliša порекомендованная tvrtka 20~25.

` U normalnim okolnostima, relativna vlažnost okoliša baterije dopuštenog raspona 65 + + 20%. Tvrtka порекомендовала najbolju relativnu vlažnost okoliša 50~70%.

Izbjegavajte skladištenje pri visokim temperaturama ili velikoj vlažnosti zraka, što može dovesti do curenja baterije, rđu i smanjenje kapaciteta.

Pohrana na dulje vremensko razdoblje, najvjerojatnije će dovesti do smanjenja kapaciteta baterije i punjive baterije, a nakon ciklusa pražnjenja može se postići 1-3 i punjenja / maksimalni bitnu kapaciteta. Baterija se nalazi tri mjeseca nakon što je potrebno punjenje ili cikličkog punjenja i pražnjenja jednom. Ako je rok trajanja veći od 6 mjeseci, za smanjenje gubitaka performansi treba izvršiti aktivaciju pražnjenja naboja.

Upozorenje:

Strogo je zabranjeno uranjati bateriju u morsku vodu ili vodu. Kada to nije pohranjena, treba ga čuvati na hladnom i suhom okruženju.

Ne bacajte baterije u vatru ili grijač, a također ne pokušavajte rastaviti, baterije mogu izgorjeti ili ispuštati štetne tvari.

Ne, bateriju u blizini izvora topline kao što su vatra ili grijač koriste i ostavljaju.

Nema baterije obrnuti polaritet.

Ne obrnuto punjenje, baterija mora biti točno povezan u skladu s polariteta, ne može biti obrnuta.

'to je strogo zabranjeno na visokim temperaturama (toplo sunce ili vruće auto) koristiti ili ostavljati bateriju, može uzrokovati pregrijavanje baterija, požar ili kvara, kratkog roka trajanja.

Postoji izravan pristup utičnicu baterije.

Metal je zabranjeno izravno povezati pozitivan i negativan pol baterije kratki spoj.

Spriječite bateriju i metal, kao što su dugmad, ogrlice i druge prijevoz ili skladištenje potrepštine.

Ne, udariti ili baciti, растоптать bateriju.

Lomiti, mijenjati, usmjerite zavarivanje baterije i прокалывайте baterije s noktima ili drugim oštrim instrumentima.

Strogo je zabranjeno u jakim statičkim i jakom magnetskom polju gdje je korist, u suprotnom, lak za oštetiti uređaj zaštite od sigurnosti baterije, donosi небезопасную спрятанную alarm.

Ne spajajte akumulator direktno.

Ne otvarajte kućište i skinite poklopac baterije.

Baterije se ne mogu koristiti u ekstremnim uvjetima, kao što su granična temperatura, duboki ciklus, prekomjerno punjenje i prekomjerni iscjedak.

Odbačena baterije koriste izolirani papirom za zadržavanje elektrode, kako bi se spriječilo požara i eksplozije.

Ne dopustite korištenje starih baterija ili koristite pola baterije miješaju se sa novom baterijom,inače će se dogoditi prekomjerni iscjedak.

Molimo vas, držite bateriju na hladnom i suhom mjestu. Ako je baterija drži ili dolazi, najprije ga morate isključiti.

Na primjer, curenja baterije, elektrolit u oči, molim vas, nemojte trljati, isperite oči vodom, odmah poslati u bolnicu, inače će boljeti oči.

Ako je baterija emitira miris, temperaturu, boje, deformacija, buka, curenje ili korištenje, čuvanje, bilo neobičan proces punjenja, baterija je odmah izvađen iz uređaja ili punjača i isključuje.

Ako elektrode prljav, prije korištenja nanesite suhu krpu, jer u suprotnom to može dovesti do lošeg rada kontakta.

Pitanja koja zahtijevaju pažnju

Prije korištenja baterije. U skladu s našim tehničkim uvjetima i zahtjevima iz dokumentacije za potpuno punjenje. Punjenje struja i napon maksimalna struja za punjenje i nazivni napon ne bi trebao prelaziti specifikacije tehničkim uvjetima za proizvode i drugih dokumenata u području. Korištenje višoj od preporučene vrijednosti struje punjenja će puniti jezgro iscjedak performansama, mehaničkim svojstvima i sigurnosnim problemima, a također može uzrokovati zagrijavanje ili

Pregled Proizvoda


Trenutno nema recenzija korisnika.

Napiši recenziju

Dodatne informacije


Težina Pakiranja 0.2kg (0.44lb.)
Pakiranje Veličina 15cm x 10cm x 5cm (5.91in x 3.94in x 1.97in)
Tip Bloka komad
Mjesto podrijetla Kina
Lice Punjiva Baterija
Zaštita tiskana pločica
Cipele za polaznike Jamstvo trgovine
Vrsta Standardna Baterija
Broj 1pc
Broj Modela polimer baterija
Stanje 100% novi
Napon 3.7V
Iskoristite MP3 / MP4 player
Punjiva DA
Paket DA
brend йорваты

Povezani proizvodi